Yaşam Tarzı
Trend

Kamp Malzemesi Nasıl Seçilir?

Doğada kamp yapmak, herseyden önce arınmak anlamına geliyor. Dolayısıyla böyle bir kararaldığımızda önce az olanla yetinmeye alışmalıyız. Evdeki konfor ve alışkanlıklarımızı doğaya taşıma isteğimiz maalesef kamp değil, başka birşey olacaktır. Doğada olmak tabi ki her haliyle güzel. Fakat sıkı bir kampçı olmanın bazı olmazları var. Doğru kamp malzemesi seçmek ise çok önemli.

Ağırlıklardan kurtulun

Karavanınızla kampa gidiyorsanız çok dert etmeyeceksiniz belki, fakat bisiklet ya da sırt çantanızla gidiyorsanız önce fazla kamp malzemesi taşımaktan kurtulun. Alışkanlıklarımızı geride bırakmak başlarda zor gelse de, alışacağınızdan şüpheniz olmasın. Yanınıza aldığınız her fazla malzeme kaçmak istediğiniz şehri ve sorunları peşinizden getirecek, doğada aradığınız huzur ve dinginlikten uzaklaştıracak sizi.

Kamp çadırı seçimi

Bir kampçıya tek çadır asla yetmez. O yüzden çadır alırken dikkat edilecek hususlardan biri kullanım amacınızdır. Mevsime göre çadırınız olsun. Hatta yaz ayları için çadır taşımanıza gerek yok. Çoğu zaman zeminle temasınızı kesecek bir mat yetecektir. İllede çadır taşıyacaksınız hafif ve az yer kaplayanlarından edinin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu